Aici sunt principalele motive care s-ar putea lua în considerare pentru angajarea unui designer de interior pentru proiectul dvs.:

Zece motive pentru a angaja un designer de interior

1 – Economisesti bani. Expertiza si experienta unui designer te pot ajuta sa eviti  greșeli costisitoare care ajung să te coste mai mult decât pretul lor dacă va trebui să înlocuiesti sau să refaci ceva. Redecorarea unui spațiu sau a unei case întregi poate fi copleșitoare și proprietarii  tind sa piardă din vedere scopul final și cumpărara obiecte care nu sunt necesare sau nu se potrivesc  cu imaginea de ansamblu.

Atunci când achiziționam produse, cum ar fi o canapea, un corp de iluminat, parchet sau mocheta fără un plan prestabilit, putem avea surpriza sa nu se potriveasca canapeaua, candelabrul sa fie  prea mic pentru dimensiunea mesei, parchetul sa nu se potriveasca cu covorul. Un designer te va scuti de dureri de cap si de cheltuiala cu aceste tipuri de erori.

2 – Economisesti timp. Un designer va supraveghea și coordona toate elementele, chiar si pentru cel mai mic proiect dacă doriți să va eliberati  timpul  pentru alte preocupări. Într-un proiect mai mare precum o redecorare majora sau construirea unei case noi, un designer poate fi indispensabil  el fiind legătura dintre constructor si dumneavoastra.

Designerii sunt atenti cu diversele mici sarcini și răspund  zi de zi de volumul de întrebări care apar. Cei mai mulți designeri va pot aduce mostre, fotografii sau bucăți de materiale, tot ceea ce este necesar pentru a vă economisi timpul alocat unei prospectari a pietei sau a unor cumpărături prin tot orașul.

3 – Utilizati relatiile lor. Designerii au o rețea largă de resurse pe care le pot folosi când  lucreaza la proiectul dumneavoastra. Fie pentru cumparaturile en-gros de la showroom-uri (sau chiar de la mai multe locații de vânzare cu amănuntul) sau de proiectare și de realizare  a unei bucati de mobilier personalizat. Designeri știu exact unde să meargă pentru a obține proiectul finalizat la mai bun pret pentru dvs.

4 – Vin cu soluții.  Dacă ai nevoie de ajutor intr-o situatie dificila sau nu reusesti sa obti o diferenta de stiluri  într-o amenajare, un designer te poate ajuta. Designerii de interior  au cunostinte vaste despre combinarea stilurilor, despre planificarea spațiului si despre crearea unui spațiu personalizat pentru tine.

5 –Ramai in buget. Bugete nu sunt un concept străin pentru designeri. Având  in vedere un buget, un designer bun va găsi cele mai bune soluții disponibile, poate chiar să vă spuna ca ceea ce doriti, nu se poate face în cadrul bugetului stabilit. Este foarte util să aveti bugetului decis înainte de a contacta un designer, astfel încât acestea să poată oferi soluții realiste în planul financiar. Daca nu știu bugetul, ei vor cauta de cele mai multe ori cea mai bună calitate și, uneori, nu se concentreze pe cel mai bun preț.

6 – Foloseste contactele lor. Designerii vor avea agenda plina cu contacte – instalatori, electricieni, parchetari, zugravi, etc Acestia vor fi oameni cu care au  lucrat si pe care se pot baza pentru a face o treabă bună. Acest lucru vă economisește timp  de cercetare pentru a găsi oameni adecvati  necesitatilor. Veti sta mai confortabil  știind că vin printr-o recomandare și nu va lăsa de izbeliște.

7 – Furnizeaza factorul Wow. Experiența și ochiul format pentru spații, lumina si culoare dau designerilor o abilitate unica de a evalua un spațiu și știu cum să obtina factorul  wow.  Acestia vor gasi rezolvarea problemelor tale vechi și sunt  capabil să ofere soluții la care nu te-ai gandit

8 – Pastreaza spatiul tau personal. Mulți oameni se tem că un designer va “impregna” spatiul cu stilul propriu, nu cu cel al proprietarului. Un designer bun poate lucra cu  mai multe stiluri diferite de decor și dacă este bine informat  despre ceea ce iti place si nu-ti  place,  va fi capabil să obtina un spațiu care reflectă cel mai bine stilul tau. Un designer va vinde un concept general, inclusiv culori si materiale propuse pentru mobilier, fiecare detaliu poate fi aprobat de către dumneavoastră dacă nu stabilti un mod diferit de lucru.

9 – Usureaza comunicarea. Un designer bun va va asculta cu atenție și apoi va fi capabil sa va ajute sa va  definiti preferințele  pentru un anumit stil. Prin utilizarea fotografiilor și a mostrelor, un designer poate determina nevoile dvs., va sti ce va place si ce va displace și va construi o abordare a unui design adaptat pentru tine. Designerul,  se foloseste de toate relatiile  pe care le are cu  furnizorii de materiale si de servicii, comunicandu-le  planul de design agreeat de tine, astfel încât să nu trebuiasca sa faceti dvs. asta.

10 – Creativitatea. Pentru asta platesti defapt, pentru ca cineva sa  gandeasca cu originalitate și să știe cum (și, mai important,  când) sa adauge bunul gust sau  acea notă tradiționala sau colorata.

Daca sunteti in cautarea unui designer de interior capabil sa puna in practica proiectul mult visat, solutia o gasiti la Tia Colors Design.

Contacteaza designerul TIA

Share