Un vis perfect.

Dormitoarele TIA sunt biletul pentru iubitorii unui design excelent. Simple forme geometrice elementare sunt baza pentru proiectarea dormitoarelor TIA COLORS DESIGN. Sinteza de forma si variatia de culoare moderna creeaza o combinatie atrăgătoare pentru persoanele cu afinitate spre eleganta si design.

Dormitoarele TIA se adreseaza in primul rand  clienţilor pentru care preţul este important, dar care apreciaza valoarea, calitatea si  designul atractiv

Dormitoare la moda

Varietatea culorilor  la modă si bogăţia de contraste dau dormitoarelor un aer special. Cu un aspect deosebit, fronturile de sticlă în diferite culori se evidenţiază în dormitor creand accente optice şi funcţionale.

Dormitoare pentru sentimentul de confort.

Aceste dormitore sunt create pentru tine. Senzuale si extravagante în aparenţă, ele emana pace, facandu-te sa dormi ca un bebelus. Designul este concentrat doar asupra zonelor esenţiale si nu lasă loc pentru decoratiuni sau ornamente fanteziste. Detalii funcţionale fac aceste dormitoare atat de speciale.

Culoarea puternica si eleganta caracteristica spatiului creeaza o atmosfera sofisticata si confortabila: o potrivire perfecta de forme si materiale pentru o zona de noapte cu un stil rafinat, unde liniile drepte si cele suave se intrepatrund.

Dormitoare rosii, dormitor rosu, dormitor mov, dormitor roz, dormitor alb negru, dormitor negru, dormitor galben, dormitor lila. Mobila dormitor.

Share