Mici, medii, mari, liniare, pe colt, in L, in U, cu insula … elegante, sofisticate, obisnuite, trendy, cool …BUCATARIILE TIA

Zona de bucătărie este un spaţiu dedicat expresiei unui mod de viaţă personal, o concepţie a timpului şi a unei vieţi cu adevărat intense.

Funcţionalitatea este o oportunitate pentru a crea soluţii ce pot îmbunătăţi calitatea vieţii noastre. Bucatariile au devenit spatiu integrat in living, zona de luat masa, devenind mai mari, creand un spatiu deschis.


Foto arhitectura, imobiliare, airbnb, booking www.2eyes.ro

Achizitionarea unei noi bucatarii este un proces captivant, dar si confuz prin multitudinea de alegeri. De la a decide cu privire la aspect pana la a obtine bucataria perfecta este un drum lung si coplesitor.

Cum alegem o bucatarie buna?

Noi credem ca designul este expresia sincera a individualitatii. Designerii creativi  de la  TIA COLORS DESIGN sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta in acest proces de conturare si personalizare a bucatariei dvs.

Bucatariile Tia Colors Design sunt atent concepute pentru cei care nu lasă nimic la voia întâmplării, prin gruparea raţională a funcţiilor pentru simplificarea operaţiunilor în bucătărie.

De la elegantele fronturi lucioase, la cele contemporane mate şi frumoasele fronturi cu texturi din lemn, suntem siguri că veţi găsi o opţiune  potrivita  gustului dvs.

Scopul final este dorinta de a aduce oamenii împreună cu prietenii ori familia, pentru a se delecta cu delicioasele preparate culinare.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Pentru a obtine un design modern in bucatarie trebuie sa fim creativi, sa cautam solutii individuale şi neobişnuite de proiectare, în scopul de a crea cea mai eficientă utilizare a spaţiului. Există diverse forme de bucatarie, care, în funcţie de dimensiunea şi aspectul spatiului, se bazeaza pe asa numitul principiu de triunghi de lucru intre chiuvetă, frigider şi cuptor.
.
• Bucataria pe o singura linie este potrivita pentru camerele care dispun de un singur perete destinat montarii corpurilor de mobilier.
.
• Prin bucătăria pe două linii se obtine cea mai bună utilizare a spaţiului disponibil.

O distanţă de cel puţin 1,2 metri între cele două linii din bucatarie permite accesul nerestricţionat la unităţile de bază.

• Bucătăria în formă de L poate fi folosita într-o varietate de moduri. În camerele mari, se poate obtine si spaţiu pentru o masa. Accesoriile carusel pentru unităţile de colt permit accesul la spaţiul de stocare din colţul mai îndepărtat.

• Bucătăria în formă de U este practică si functionala.
Este ideala pentru spatiile mari şi oferă o suprafaţă maximă de lucru şi de depozitare.

• Bucataria cu insula este ideala pentru spatiile mari şi cele open-space.
Aici,  insula constituie o suprafaţă de lucru separata si creaza impresia unei bucatarii deschise si spatioase.

Modele de bucatarii TIA

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ergonomia

Pentru munca în bucătărie sunt necesare multe mişcări repetitive, care pot provoca oboseala, mai ales dacă nu avem totul la indemana. Pentru cei care petrec o mare parte din timp în bucătărie, o poziţie incorectă poate provoca în cele din urmă durere fizică. O analiză ergonomică a modelului care se intenţionează a fi achiziţionat este esenţiala. Ar fi dezamăgitor sa aflam după instalare că anumite componente si accesorii achiziţionate sunt necorespunzătoare. Este important să se stabilească un flux de lucru bun în bucătărie.

Este necesar ca blatul sa fie la înălţimea corectă, la corpurile superioare sa fie uşor de ajuns, hota sa fie montata la inaltimea potrivita,  spaţiile de colt sa fie uşor accesibile, luminile corect poziţionate, permitand o iluminare adecvata pentru a acoperi zona de lucru, mânerele asigura o prindere sigură si usoara, adâncimea corpurilor suficienta pentru a intra vesela destinata acelui spatiu si aparatele sunt la inaltimea optima.

Exista o listă nesfarsita de motive întemeiate, dar ne vom opri aici si va asiguram că echipa TIA COLORS DESIGN acordă o mare atenţie  detaliilor, oferind soluţii inovatoare care aduc in final o crestere a calitatii  vieţii în bucătărie.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Electrocasnicele de bucatarie

Funcţionalitatea este importantă atunci când planifici bucataria, asigura-te ca alegerea celor mai potrivite electrocasnice este o prioritate. Tia Colors Design ofera aparate de calitate pentru a se potrivi  fiecarui buget într-o mare varietate de finisaje şi specificaţii.

Am ales parteneri de calitate din brandurile care împărtăşesc pasiunea noastră pentru inovaţie, funcţionalitate şi fiabilitate de la Teka, Franke, Electrolux, AEG, Bosch

Culori.mobila.bucatarie.disponibile: Bucatarie mov, mobila bucatarie verde, bucatarie alba, bucatarie albastra, bucatarie neagra, bucatarie rosie, bucatarie gri, bucatarie maro, bucatarie galbena, bucatarii alb negru, bucatarie roz

Share