Incercam de fiecare data sa explicam clientilor nostrii despre valoarea si calitatea produselor noastre – achizitionarea mobilei nu inseamna numai pret. Multi clienti realizeaza ca banii cheltuiti pe calitate sunt bani economisiti intr-un final. In acelasi timp suntem pregatiti sa explicam de unde provine aceasta calitate.

Ce se intampla de aici incolo este partea din afacere care ne place cel mai mult – vom dezvolta prietenii minunate şi relaţii bazate pe atractia catre un design excelent, măiestria executiei, materiale frumoase si obiectivul comun de a oferi cea mai buna mobila pentru casa clientului.

Designerul va lua planurile rezultate şi se va intalni cu dumneavoastra din nou, pentru a vă oferi opţiuni unice si incitante. După ce planificarea spatiului a fost terminata abia atunci incepe distractia – alegerea materialelor, finisajele şi culorile!

Partea financiara o înţelegem, pentru că si noi suntem consumatori, asemeni comercianţilor cu amănuntul. Noi toţi vrem să obtinem cea mai bună calitate pentru bani nostri castigati cu greu: achiziţia de mobilier poate intra în categoria investiţii atunci când aceasta este de calitate, astfel incat poate dura destul de mult pentru a fi transmisa chiar si pană la următoarea generaţie. Aceasta este valoarea!

 

Share