26Nov

Aici sunt principalele motive care s-ar putea lua în considerare pentru angajarea unui designer de interior pentru proiectul dvs.:

Zece motive pentru a angaja un designer de interior

Continue Reading

Share

31Mar

In amenajarea locuintei tale alegerea culorilor reprezinta o parte destul de dificila. Culoarea da spatiului propria lui personalitate,  inducand o anumita stare de spirit ce poate sa accentueze sau sa estompeze formele.

Sa vorbim putin despre semnificatia culorilor.

Continue Reading

Share

11Mar

Alegerea bucatariei are nevoie de mai multe informaţii decat orice alt element de mobilier de-al casei.

Criteriile de urmat pentru a face o alegere corecta.

Continue Reading

Share

15Feb

Designerul bucătăriei dvs. vă va ajuta să alegeţi blatul perfect pentru bucatarie,  cel mai potrivit pentru design-ul si stilul dvs. de viata. Avem o serie de modele de blaturi, din materiale, culori, dimensiuni, opţiuni si preturi diferite.

Continue Reading

Share

04Feb

Incercam de fiecare data sa explicam clientilor nostrii despre valoarea si calitatea produselor noastre – achizitionarea mobilei nu inseamna numai pret. Multi clienti realizeaza ca banii cheltuiti pe calitate sunt bani economisiti intr-un final. In acelasi timp suntem pregatiti sa explicam de unde provine aceasta calitate.

Continue Reading

Share

29Jan

Suprafete lacuite

Vă recomandăm să curățați suprafetele lăcuite cu o cârpă moale, umezită doar cu apa.

Suprafete laminate

Ele pot fi curățate cu detergent lichid sau alcool. Evitați să folosiți detergenți pudră, care sunt abrazivi sau care conțin clor.

Suprafete de lemn

Vopselele folosite pe piese din lemn protejează împotriva absorbției de umiditate și murdărie.
Curățați cu o cârpă umezită cu apă care conține un pic de alcool sau detergent indicat pentru lemn.

Suprafete metalice

Acestea ar trebui să fie curățate cu produse specifice sau apă și detergent. Este important să le lăsăm uscate după curătare deoarece  calcarul din apă poate lăsa pete. Evitați să folosiți detergent praf și bureți abrazivi.

Suprafete de aluminiu

Pentru curațarea normală utilizați o cârpă umezită cu apă diluată cu alcool, nu utilizați detergent și bureți abrazivi.

Blaturi termorezistente

Acestea sunt rezistente la apă, căldură, detergenți și ulei. Când le curățați, evitați să utilizați bureții de sârmă, pentru ca vor elimina în cele din urmă suprafața laminată de protecție. Evitați să puneți vase deabia luate de pe foc, mai ales dacă acestea au un fund gros.

Blaturi de marmura si granit
Acestea sunt tratate cu un agent  impermeabil care le protejează în timpul utilizării de zi cu zi.
Nu folosiți detergenți pe bază de acid. Substanțele agresive, cum ar fi sucul de lămâie, cafeaua sau vinul trebuiesc îndepărtate imediat pentru ca au puteri corozive și vor lasă pete permanente. Curățati cu o cărpă sau un burete umezit cu apă. La fiecare două sau trei luni acestea trebuiesc tratate cu ceară lichidă sau cu agenți de impermeabilizare specifici.
Blaturi de compozit
Acestea sunt rezistente la uzură, la căldură intensă, acizi şi reactivi chimici găsiti în detergentii casnici. Curătati cu detergent şi apă. Petele dificile pot fi eliminate cu detergenţi concentraţi.

Alte sfaturi utile

Suprafetele lacuite sau din lemn sunt sensibile la lumina directa ce poate provoaca variatii ale culorilor. Asigurati-va ca soarele nu intra in contact direct cu mobilierul. Toate vopselele pot fi îndepartate cu diluanti pentru vopsea sau acetona, altfel, tine-i departe de bucătărie.

Recipientele cu substante acide, daca sunt lasate deschise, pot deteriora chiuvetele din otel.

Atunci când gatiti pe plita, porniti hota, care va absorbi toti vaporii de umezeala si grasime, prin filtrele speciale, protejand astfel mobilierul din apropiere.

Daca aveti nevoie de apa pentru a curata mobila, apa distilata da cele mai bune rezultate în cazul în care apa din zona dumneavoastra conţine mult calcar.

Atenţie! Nu folosiţi niciodată cantitati mari de lichide, utilizati doar cârpe umede. Nu lăsati vase de bucatarie sau role de hârtie ori prosoape în jurul plitei sau a aragazului în cazul în care focul este aprins. Acestea sunt inflamabile si pot provoca leziuni grave mobilierului.

Suprafetele lacuite pot  fi zgâriate de socurile cu obiecte metalice. Prin urmare, piesele deteriorate de lovituri nu pot fi înlocuite în temeiul garantiei.

Share
Google+ Follow Me on Pinterest