Designerul bucătăriei dvs. vă va ajuta să alegeţi blatul perfect pentru bucatarie,  cel mai potrivit pentru design-ul si stilul dvs. de viata. Avem o serie de modele de blaturi, din materiale, culori, dimensiuni, opţiuni si preturi diferite.

Corian

Corianul este un amestec avansat de minerale naturale, pigmenţi şi polimeri, ceea ce îl face extrem de versatil şi durabil, pentru a crea modele unice cu “wow factor”  într-o largă paletă de culori, oferind libertate de proiectare şi creaţie. Disponibil in 68 culori, Corianul ofera posibilitati infinite de design, limitate doar de imaginatia dumneavoastra.


Este un material non-poros rezistent la uzura, la patare si la umezeala, igienic si usor de curatat, cu îmbinări fără sudură, practic invizibile cu o garantie de producator de 10 ani. Taieturile si zgarieturile minore sunt usor de eliminat cu solutii abrazive slabe şi un burete de curăţat.

Capacitatea de a crea o suprafaţă unitara, continuă, din Corian, care să incorporeze chiuvete sau bazine, este unul dintre principalele avantaje ale materialului.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compozit

Aceasta este unul dintre cele mai noi produse pentru blat şi devine din ce în ce mai popular. Materialele compozite sunt formate din minerale naturale în amestec cu diferite răşini şi dispun de atuuri importante în raport cu materialele tradiţionale ca metalul şi lemnul. De fapt, aproximativ 93%din compozitie este cuarţ, iar  celelalte şapte procente de pigmenţi şi răşini.
Principalele avantaje funcţionale ale compozitului sunt greutatea scăzută şi rezistenţa mecanică şi chimică. Aceste materiale contribuie la sporirea securităţii datorită rezistenţei mai bune la şocuri şi la foc. De asemenea, ele măresc posibilităţile de concepţie şi permit micşorarea greutăţii structurilor în scopul realizării unor forme complexe. Silestone reprezinta suprafate din cuart create pentru a decora bucatariile si baile de astazi intr-o gama de culori atractive, texturi extraordinare si performante exceptionale.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Granit

Granitul este un produs natural, obtinut de la cariere din întreaga lume. Culorile şi modelele sunt unice. Ele depind de procese geologice din anumite regiuni, şi sunt taxate în consecinţă, începând de la aproximativ de patru ori costul unui blat termorezistent. Granitul este destul de rezistent la căldură şi zgârieturi, şi, dacă este deteriorat se poate lustrui  deoarece blatul este realizat din acelaşi material pe toata suprafata.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Blaturi termorezistente

Sunt rezistente durabile, anti-pata, disponibile  într-o gamă largă de culori şi texturi, inclusiv granit, marmura sau lemn cu aspect natural. Acestea pot fi destul de usor modelate în formă pentru a se potrivi cu dimensiunile  corpurilor din bucatarie dumneavoastră.

Accesibile şi uşor de întreţinut, blaturile termorezistente nu permit dezvoltarea mucegaiului sau creşterea bacteriilor, astfel operatiile de albire şi curăţare abraziva nu sunt necesare.

Deoarece aceastea sunt cele mai accesibile materiale de blat, există întotdeauna opţiunea de a schimba culorile, în câţiva ani, la un cost minim.

Blaturi EGGER

Decorurile prezintă idei şi creaţii noi, care imită pielea, furnirul, piatra sau betonul oferind un joc între naturaleţe şi imaginaţie cu o deosebita experienţa tactilă.

Blaturile de lucru de la EGGER reprezintă soluţia ideală pentru bucătăria dvs. şi pentru alte domenii ale amenajării moderne a interiorului. Calitatea suprafeţei şi a decorului este esenţială pentru o utilizare intensivă pe o perioadă îndelungată de timp.