Pune in valoare frumosul

Va stam de asemenea la dispozitie cu obiecte de arta, picturi in ulei, acril, tablouri, gravuri, xilogravura, aquaforte, litografie, guasa, tus, desen, etc. Xilogravura sau litografiile se pot comanda si sub forma de print la o calitate impecabila. Toate lucrarile se pot inrama la cerere. Tablourile pot fi din colectie personala sau pot fi facute la comanda.

Arta trebuie să fie prezentă în viața fiecăruia dintre noi. O încăpere fără niciun tablou poate părea goală și anosta. Nu e nevoie să-ți transformi casa într-o galerie, însă nici nu trebuie neglijat rolul hotărâtor pe care îl au operele de artă în ansamblul unei locuințe.

In afara de valoarea nepretuita, obiectele de arta pot ajuta la largirea spatiului, atat vizual cat si emotional. Arta creaza o fereastra spre alta lume, adauga culoare, stralucire si o tenta interesanta, creaza o tema decorativa in combinatie cu celelalte elemente folosite in amenajarile interioarelor. Nu uitati ca dincolo de valoarea lor materiala si de rolul decorativ, tabloul respectiv trebuie sa va bucure privirea si simturile, sa va aduca bucurie sau liniste in suflet ori de cate ori il priviti.

Un perete de suprafata mare, gol, da nastere unei senzatii de dezechilibru, de lipsa de armonie, dar prin prezenta tablourilor se repartizeaza sau concentreaza atentia in diverse puncte ale incaperii, iar prin culorile lor dominante se confera o valoare in plus culorilor peretilor si draperiilor.

Acceptă varietatea. Picturile în ulei nu reprezintă singura artă adevărată. Ia în calcul și picturile executate în acuarelă, guasa,  pastel, fotografiile, gravurile, litografiile, desenele in tus sau laviu, sculpturile, wall art. Dacă e posibil, orientează-te către edițiile limitate.

Picturile in ulei sau acril se incadreaza direct fara un geam protector, deoarece se pot curata usor iar lumina si praful le deterioreaza mai greu, in timp ce  acuarelele, pastelurile, guasele, gravurile si fotografiile trebuie protejate sub sticla, curatarea lor nefiind posibila.

Faceti ca oricine va trece pragul casei dvs. sa descopere lumea in imagini, privita prin ochii dumneavoastra si reactiile nu vor intarzia sa apara.

Share